Mineraalkosmeetika ja tavakosmeetika erinevused

  1. Naturaalsed mineraalsed puudrid ei sisalda niiskust ja  aineid, mis suurendavad bakterite vohamist, ja selle pärast on mineraalkosmeetika eluiga vähemalt 2-3 aastat, tavakosmeetikal on see ca 6 kuud
  2. Mineraalkosmeetika on kerge ja kergema katvusega võrreldes tavakosmeetikaga, mis võib olla väga paks ja raske, tehes selle segunemise raskemaks. Samuti koguneb tavakosmeetika rohkem kortsude ja kurdude vahele muutes Sinu naha välimuse vanemaks
  3. Tavakosmeetika VÕIB sisaldada mineraalseid koostisosi aga see sisaldab ka sünteetilisi värvaineid, talki, õlisid ja lõhnaained, alkoholi, mis ummistavad Su poore, kuivatavad Su nahka ja võivad tektada allergilisi reaktsioone
  4. Mineraalkosmeetika baseerub mineraalpuudril st on lahtise puudri kujul. Traditsionaalsel meigil on palju erinevaid vorme (vedel, pihustatav, kreemjas jne jne)
  5. Tavakosmeetika ei ole tavaliselt veekindel, mineraalkosmeetika on veekindel
  6. Mõlemad võivad sisaldada vismut oksükloriidi, mis võib tekitada allergilisi reaktsioone. Meie mineraalpuudrid seda ei sisalda :)